=)

Ett nytt mail har skickats ut till alla tjejer. träning som vanligt på fredag. Läs mailet det är viktigt!!

Nya Grupper & Träningstider

Jag har nu skickat ut ett mail till samtliga i Young Vibez. Det är viktigt att alla hinner läsa mailet och svara på det innan ni kommer till dansträningen i morgon. All information om dom nya träningstiderna står med och all information om dom nya grupperna står också med i mailet. Jag kommer att finnas på plats imorgon lite tidigare innan varje träning börjar, så om ni har några frågor eller fuderingar kring någonting som har med dansen att göra så är det bara att hojta till!!

//Coach!

Info & Inställd träning!!

Jag har fått Filmerna från grand nu och ska sitta och granska dom noga imorgon för att se hur det gick. Jag har hört från folk som var där att ni gjorde bra ifrån er, hur kändes det ? gjorde ni bra ifrån er? Vi ska se vilka grupper det sedan blir!

Nu på fredag den 5/12 är det ingen träning. Jais pappa som dom flesta vet dog för exakt 40 dagarsedan på fredag så jag kommer att vara i sthlm då och även vara kvar där under hela helgen vilket betyder att det endast är två träningar kvar på denna termin innan ni har juluppehåll.!! Om ni har frågor eller funderingar kring något så kan ni höra av er till mig tjejer =)


RSS 2.0